Lunex as

Om Lunex prosjekt

LUNEX prosjekt arbeider med klimakomfort. Våre solskjermingsprodukter og løsninger er utformet for med minimal energiforbruk regulere varme og lysforhold og på den måten bidra til å oppnå optimal komfort i vårt arbeidsmiljø.

Lunex prosjekt arbeider målbevisst mot prosjektmarkedet som omfatter byggherre, arkitekt, eiendomsbesittere og byggentrepenører.
Vi har både egne ansatte og faste innleide montører  som sikrer kvalitet tilgjengelighet og service.
Vi leverer et bredt spekter av solskjermingsløsninger fra enkle rullgardiner til screentrykte fasader.

Vi har lang erfaring i prosjektering av styresystemer for solskjerming, alt fra enkle prosjektstyringer til fullskala KNX anlegg.

Lunex prosjekt er en del av Lunexgruppen.
I tillegg til Lunex prosjekt består gruppen av: Markisemannen, Lunex varmesenter, og Mora garasjeporter.

Lunexgruppen er en av landets ledende systemleverandører innen solskjerming. Vi er representert med datterselskap i Sverige og har agenter i Finland, Danmark og Estland. Siden etableringen i 1956 har vi hatt stor fremgang med egenutviklede og delvis patenterte markisesystemer.

Kvalitet er vårt varemerke
Hvert år produserer vi mer enn 40 000 produkter, de fleste basert på egne patenter som er tilpasset nordiske krav til kvalitet. Lunex leverer solskjermingsprodukter til alle typer næringsbygg, offentlige bygninger og borettslag. Kontakt oss gjerne, og vi vil gi deg relevante referanser innen alle segmenter i markedet.

Store og små oppdrag
Fornøyde kunder er enhver bedrifts viktigste ressurs. Lunex har måltilpasset og produsert solskjermingsprodukter i over 60 år. En forutsetning for å kunne være leverandør med norskproduserte varer i et tøft nordisk klima, er at det produseres kvalitet til konkurransedyktige priser. Lunex kan vise til mer enn 400 000 fornøyde kunder i Norden.